آخرین مطالب

نقد نمایشنامه

اجرای توافق نامه معرفی و پیشنهاد

اجرای توافق نامه

  بزرگنمایی:
فیلیپ کودل یکی از پرکارترین و مطرح ‌ترین نویسندگان و هنرمندان فرانسوی ا‌ست که تا کنون با تجربه‌های متعدد، صاحب نام و شهرت جهانی شده است. کودل از جمله برای کارگردانی فیلمش «دیرزمانیست دوستت دارم» جایزه بفتا را دریافت کرده و با بیش از ۴۰ اثر و رمان‌ هایی که جوایز زیادی را از آن خود کرده و به زبان‌ های مختلف ترجمه شده‌ اند، می ‌تواند یکی ازهنرمندان معاصر قابل توجهی باشد که آشنایی با آثار او حائز اهمیت است.

نمایش توافق نامه به کارگردان کورش سلیمانی

فیلیپ کودل یکی از پرکارترین و مطرح ‌ترین نویسندگان و هنرمندان فرانسوی ا‌ست که تا کنون با تجربه‌های متعدد، صاحب نام و شهرت جهانی شده است. کودل از جمله برای کارگردانی فیلمش «دیرزمانیست دوستت دارم» جایزه بفتا را دریافت کرده و با بیش از 40 اثر و رمان‌ هایی که جوایز زیادی را از آن خود کرده و به زبان‌ های مختلف ترجمه شده‌ اند، می ‌تواند یکی ازهنرمندان معاصر قابل توجهی باشد که آشنایی با آثار او حائز اهمیت است.
فیلیپ کلودل در رمان ‌ها و نوشته‌ هایش بیشتر به کاراکترهایی می‌ پردازد که به نوعی دچار وضعیتی از شکست یا شرایطی سخت شده ‌اند که بیشتر روان ‌های پیچیده شان را نشان می ‌دهد. روان‌ هایی آزرده که بر حسب اتفاقات روزگار، به آنچه می‌خواهند نرسیده‌ اند یا آن را از دست داده‌اند.
در نمایشنامه توافقنامه نیز کلودل در دهه 80 و در آستانه تغییرات سیاسی و تغییر جهت فرانسه از حزب راست لیبرال به چپ‌ گراها، به رابطه دو دوست می ‌پردازد که در حضور شخص سوم که خریدار خانه است، به چالش‌ بیشتری کشیده می ‌شود و ابعادی از دوستی 30 ساله و ویژگی ‌های شخصیتی آنان را رو می‌کند که برای خودشان نیز غافلگیرانه است.
اجرا با طراحی صحنه سینا ییلاق ‌بیگی، فضای داخلی آپارتمانی‌ در طبقه فوقانی ا‌ست که وسایل اندک با چند جعبه‌ چیدمان شده دارد که البته شباهت بسیار زیادی به طراحی صحنه اجرای اورجینال این اثر در فرانسه دارد و می‌ توانست خلاقانه ‌تر و منحصرتر باشد. وجود تابلوی نئونی فروشگاه مقابل از دید پنجره آپارتمان نقطه قوتی ا‌ست که با کشیدن پرده‌ ها توسط بازیگران، کور می‌ شود.
توافقنامه، اجرایی ا‌ست که با ابعاد انسانی، سیاسی و فلسفی ‌اش یادآور اجرای پیشین و بیادماندنی خرده نان سلیمانی‌ است که با سبک کمدی و رئالی که دارد و با مضمون مهمی که به آن اشاره می ‌کند، بازی ‌های حرفه ‌ای و پرداخت مناسب به متن، اجرایی قابل توجه است که شاید از معدود نمایش‌ های این روزهای پایتخت است که می توان با اطمینان خاطر و لذت به تماشای آن نشست.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

حمله تجاوزکارانه ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را شدیدا محکوم می‌کنیم.

تحزب، سیاست و امکان سوسیال‌دموکراسی در ایران

جامعه مدنی

شهرکُشی: مرگ خاموش منابع تاریخی و زیست‌محیطی تمدن‌ها

گذار از " نهیلیسم" به "معنای زندگی"

اهل علم مصلحت را بجویند یا حقیقت را؟!

میهمان روستا

چالش‌های حقوقی مقابله با ارتشا؛ بررسی ریشه‌های قانونی یک فساد ساختاری

نمایشگاهی ضروری، گرچه تکراری

غرفه انتشارات حزب اراده ملت ایران را راه انداختیم

بخوانیم برای ایران

شرحی بر چرایی و اهمیت ترجمه سری کتاب سازوکار حزبی

بازتعریف سوسیال دمکراسی در عصر جدید

دموکراسی و اندیشه سوسیال‌دموکراسی

معرفی کتاب نمایی روشن‌تر (بینشی جدید درمدل مدرسه سادبری‌ولی)

تاب آوری اجتماعی

بیانیه کارگروه محیط زیست حاما به مناسبت اول خرداد روز جهانی تنوع زیستی

علی برقراری از اعضا ارشد حزب اراده ملت ایران مشاور اقتصادی فرماندار نظرآباد شد

کتاب "صداهائی برای برابری" مجوز انتشار گرفت

انتخاب اعضای هیأت رئیسه جبهه اصلاحات استان سمنان

آغاز کار مدرسه حزبی حاما با برگزاری پنج دوره آموزشی مجازی

آغاز کار مدرسه حزبی حاما با برگزاری پنج دوره آموزشی مجازی

تحلیل های سیاسی ماه

وزیر آموزش و پرورش چه می‌کند؟‌

یاد یاری که در سکوت فریاد شد

ظهرها شام بخوریم؟!

تعرفه‌های تجاری،ابزار حمایت‌گری هوشمند

“فناوری بی‌اخلاق، شمشیری است در دست کودک نابالغ”

برایتان جهنم آورده‌ایم!

بیانیه به مناسبت روز جهانی تنوع زیستی (یکم خرداد)

سفیران سلامت

آیا مدفوع زیاد سگ‌ها در باغچه می‌تواند به گیاهان آسیب برساند؟

گردشگری پایدار و لزوم مدیریت پسماند و آموزش به گردشگران برای حفاظت از محیط زیست درایام نوروز1404 در شهر شیراز

چرا این مجموعه را ترجمه کردم؟

نگاهی انتقادی به کتاب «پیش‌نیازهای سوسیالیسم و وظایف سوسیال‌دموکراسی»

معرفی کتاب تجربیات مدرسه سادبری‌ولی به روایت دست اندرکاران یکی از قدیمی‌ترین مدارس دمکراتیک دنیا

سازمان‌های مردم‌نهاد از توسعه انسانی تا مشارکت مدنی

رونمایی کتاب « آدم کسی نبودن »

آتش و قلم

قرار عروسی سوم خرداد است

جهان در هفته ای که گذشت(93)

پیام تسلیت احمد حکیمی پور ریاست شورای مرکزی حزب اراده ملت ایران برای درگذشت علی بیکس

بیانیه دفتر سیاسی حزب اراده ملت ایران (حاما) به مناسبت روز معلم

تبریک دفتر سیاسی حزب اراده ملت ایران به مناسبت روز جهانی پرستار (22 اردیبهشت)

کار انتشارات حزب اراده ملت ایران در نمایشگاه کتاب پایان یافت

کاربست فلسفه در اخلاق حرفه‌ای

نگاهی به نمایشگاه کتاب

کتاب‌ها دریچه‌ای به گشودگی جهان هستند

آموزش حزبی؛ درس‌گفتارهای تشکیلاتی

مبانی مردم‌سالاری اجتماعی (سوسیال دموکراسی)