رحمان سعادت

تقویت آموزش‌های فراگیر با برگزاری وبینارها و سمینارهای مجازی گزارش

تقویت آموزش‌های فراگیر با برگزاری وبینارها و سمینارهای مجازی

  بزرگنمایی:

رحمان سعادت،‌ فعال سیاسی اجتماعی و عضو هیأت‌علمی دانشگاه سمنان و دبیر حاما در شهرستان سمنان، با اشاره به نقش تأثیرگذار پیگیری مطالبات محلی در رشد و ارتقای جامعه محلی و همین‌طور در سطح ملی،‌ از برگزاری وبینارها در راستای تقویت آموزش در حوزه سیاسی اجتماعی و مدیریت صحیح منابع آبی و اصلاح الگوی کشت در سمنان سخن گفت.
وی با بیان اهمیت بررسی مطالبات محلی و تأثیر آن بر رشد و ارتقای جامعه در سطح ملی، عنوان کرد: استان سمنان از ظرفیت‌های برجسته‌ای در صنعت و معدن و کشاورزی برخوردار است.
سعادت عنوان کرد: با توجه به اینکه در شهرستان سمنان علاقه بیشتری به رشته‌های پزشکی و فنی و ... وجود دارد به‌صورت عملی ساکنان شهرستان تمایل کمتری به علوم سیاسی و اجتماعی نشان داده‌اند. جهت تقویت این امر و افزایش سواد سیاسی و علوم اجتماعی می‌توان از وبینارها و سمینارها یاری گرفت و در این حوزه می‌توان موفقیت بیشتری را در عرصه‌های مختلف برای شهرستان شاهد بود که با دوران کرونایی نیز مقارن شده است و این امر به تقویت تحقق این موضوع امداد می‌رساند.
وی افزود: آموزش‌های مجازی برای دانش آموزان و دانشجویان این فضا را به وجود آورده است که سواد مجازی و اینترنتی آن‌ها افزایش پیدا کند و ساکنان شهرستان سمنان تمایل بیشتری به این سبک آموزش‌ها پیدا کنند. مسلماً می‌توان از این فرصت بهره برد تا به تقویت سواد اجتماعی و سیاسی ساکنان پرداخت.
وی یادآور شد: هر یک از اندیشمندان و پژوهشگران می‌توانند با یک برنامه‌ریزی مناسب در رشته‌های مختلف به آموزش‌های مد نظر و برگزاری جلسات در راستای بررسی و حل مشکلات موجود بپردازند.
وی با اشاره به اینکه جوانان از مشارکت بیشتری در استقبال از آموزش‌های مجازی برخوردار هستند، عنوان کرد: با توجه به شیوع کروناویروس و ثبات در فضای آموزشی کشور، آموزش‌های خود را به‌صورت فراگیر به شکل‌های مختلف حتی با مرکزیت سمنان و فرا استانی برگزار خواهیم کرد.
این عضو هیأت‌علمی دانشگاه سمنان با اشاره به اینکه سمنان از منظر جمعیتی به دو قسمت تقسیم می‌شود و مطالبات در آن از وضوح مناسبی برخوردار است، گفت: در این زمینه با برگزاری جلسات مختلف مطالبات استخراج شد و توسعه و تقویت آموزش‌های اجتماعی و سیاسی از مطالبات برجسته‌ای بود که مطرح شد.

توجه و تأمل بر مدیریت صحیح منابع آبی
سعادت با اشاره به اینکه محدودیت منابع آبی در این استان از چالش‌های مطرح است که بر میزان تحقق امور سازنده دیگر اثرگذار است،‌ ابراز کرد: اقدامات و راهکارهایی که در راستای رفع این موضوع تاکنون انجام شده است به‌صورت منسجم و مستمر نبوده است و این امر دلیلی بر نارسایی فعلی و حاکم در این حوزه بوده است. سعادت برداشت‌های مستمر و بی‌قاعده از منابع آبی و سفره‌های زیرزمینی و بارش‌های کم و مصرف حجم زیادی از منابع آبی توسط کشاورزان و باغداران و ... را از دلایل کم‌آبی موجود در این استان عنوان کرد و از احیا و اجرای طرح تعادل بخشی به‌عنوان یکی از راهکارهای مدیریت صحیح منابع آبی نام برد و اضافه کرد: تدوین طرح سازگاری با کم‌آبی اقدامی نیز در اصلاح الگوی مصرف آب در استان سمنان همان‌گونه که کارشناسان امر مطرح کرده‌اند می‌تواند مؤثر باشد.
ایشان خاطر نشان کرد: شرایط کم‌آبی و چالش‌های مطرح در این حوزه بایستی برای ساکنان استان تشریح شود تا آن‌ها نیز در طرح الگوی بهینه مصرف مشارکت جویند و این امر به مطالبه و گفتمانی عمومی بدل شود و در این مسیر می‌توان از ظرفیت تشکل‌ها و سمن‌های تخصصی موجود نیز بهره برد.
سعادت با اشاره به سند بهره‌وری منابع آب و اجرای سند سازگاری با کم‌آبی عنوان کرد: می‌توان با تأمل و تمرکز بیشتر بر این سند آن را اقدامی مؤثر در مدیریت صحیح منابع آبی عنوان کرد و با اشاره به استفاده درست و سنجیده و کارشناسی در منابع آبی استان یادآور شد: میزان مصرف و نحوه مصرف در هر یک از حوزه‌های مورد نیاز باید بر اساس اولویت‌های مشخص شده باشد تا بتوان در مسیر احیای سفره‌های زیرزمینی گام برداشت.
این فعال سیاسی اجتماعی با بیان اینکه در بخش کشاورزی نیز بایستی دست به اقداماتی اصلاحی در راستای موضوعاتی همچون: اصلاح الگوی کشت و تجهیز بهره‌برداران به تجهیزات نوین آبیاری و ... زد، گفت: اصلاح الگوی کشت، تجهیز کشاورزان به تجهیزات نوین آبیاری و بهره‌گیری از روش‌های مدرن در این زمینه و روی آوردن به کشت‌های گلخانه‌ای می‌تواند باعث افزایش راندمان و بهره‌وری همراه با کاهش مصرف آب باشد.
وی جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز و تجهیز چاه‌های موجود به کنتورهای هوشمند را اقدامی سازنده در راستای حفظ منابع آبی خواند و بهره بردن از وبینارها و سمینارها را در راستای افزایش سواد سیاسی اجتماعی مؤثر ارزیابی کرد.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

اکثریت جامعه خواهان تغییر است

سالی که نکوست از پیداست

مجلس و مبارزه با فساد

رخداد های منطقه ای و جهانی و رسالت حزبی

انتخابات حزب محور

جنبش زنان ایران

نمایشگاه رسانه ایران

بررسی یک نمونه تاریخی در بازار نیروی کار

مردان سپر آلودگی و تورم

چرخه مدارا

نان خالی را هم از سفره ها برداشتند!

گپی در نمایشگاه مطبوعات

استاد «رضا رضوی» سازنده سرود رسمی حزب اراده ملت ایران (حاما) درگذشت

اخبار جهان 78

تقدیر نامه نمایشگاه رسانه ایران

مشاهدات در 65 درجه جنوبی

آزادی زنان به سبک استالین

درگذشت خالف

سایه سیاست

کاروانسرای ایزد خواست

سرعت قطار تورم در دولت سیزدهم

اولین کتاب از مجموعه سازوکار حزبی به وزارت ارشاد ارسال گردید

حضور نماینده حزب اراده ملت ایران در گفتگوی نخبگان سیاسی دانشگاه تهران

حضور نشریه اراده ملت در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه های ایران

برنامه ریزی حزبی ترجیع بند جلسات دبیران حوزه ها

فلسفیدن در باب دروغ؛ دروغ چرا؟!

انتخابات و دیگر هیچ ...

درباره ما

ایران گربه نبود

راهکارهای اثربخشی مجلس

انتخابات حزب محور (بخش اول)

نقلی از سلسله نشست های گفتگو و اندیشه

تاریخچه مالیات ایران

از نبود ظلم باید نوشت یا از وجود آزادی؟ چیستی عدالت و ظلم!

دولت رانتیر چیست و چه پیآمدهایی دارد؟

بیشتر آسیب های اجتماعی با فقر نسبت پیدا می کنند

کارآمدی مجلس را در گرو حضور شایستگان است

استاد «رضا رضوی» سازنده سرود رسمی حزب اراده ملت ایران (حاما) درگذشت

جهان در هفته ای که گذشت (77)

حضور انتشارات حزب در نمایشگاه کتاب استان هرمزگان

اعضا جدید دفتر سیاسی حزب مشخص شدند

نشریه سازمانی اراده ملت اولین حضور نمایشگاهی خود را تجربه میکند

ابراز نگرانی اعضا هیات دبیران حوزه ها در مورد برنامه 5 ساله حزب

لازم بود یادآوری کنیم

Black white and the greys سیاه سفید و خاکستری ها

آشپزخانه دیکتاتور

شهلا، نخستین ناشر زن ایران

معینی کرمانشاهی

خلیج فارس میزبان مهربانیست

خشکسالی بی سابقه