آخرین مطالب

بجای مقدمه (38): حضور انتشارات حزب در نمایشگاه کتاب و باقی مطالب صفحه اول

  بزرگنمایی:
با سلام و ارادت خدمت تمام خوانندگان عزیز شماره جدید (۳۸) نشریه اراده ملت را تقدیم شما می‌نماییم. در این هفته انتشارات حزب اراده ملت ایران در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت و باعث شد که هژمونی خود را بر این شماره از نشریه تحمیل نماید. بااین‌حال مشابه شماره‌های قبل تلاش کردیم که با مطالب متنوع ای در خدمت شما عزیزان باشیم.

با سلام و ارادت خدمت تمام خوانندگان عزیز
شماره جدید (38) نشریه اراده ملت را تقدیم شما می‌نماییم. در این هفته انتشارات حزب اراده ملت ایران در نمایشگاه کتاب تهران حضور یافت و باعث شد که هژمونی خود را بر این شماره از نشریه تحمیل نماید. بااین‌حال مشابه شماره‌های قبل تلاش کردیم که با مطالب متنوع ای در خدمت شما عزیزان باشیم.
در این شماره با توجه به اعتراضات معیشتی رخ‌داده در سطح کشور در سخن سردبیر درد و دلی داریم با مسئولین و امیدواریم که گوش شنوایی برای این حرف‌ها داشته باشند، در سرمقاله به مناسبت سوم می روز جهانی مطبوعات نگاهی کردیم به نقش و کارکرد رسانه‌ها در دنیای امروز.
در بخش مقالات دو مقاله داریم که اولی با توجه به نقشی که سازمان‌های مردم‌نهاد در حل موفقیت‌آمیز تعرض به محیط‌زیست میانکاله توسط پتروشیمی مازندران داشتند، کارکرد و نقش احزاب را در این‌گونه وقایع بازنگری کردیم؛ و در مقاله دوم به بحث مهم لزوم بازنگری در قانون اساسی در راستای دموکراتیک‌تر کردن آن پرداختیم.
در قسمت گزارش یک گزارش تصویری داریم از غرفه انتشارات حزب در نمایشگاه کتاب تهران و یک گزارش نوستالژیک داریم از آخرین وضعیت کتاب‌های کرایه‌ای در ایران.
در قسمت اندیشه یادداشتی در مورد ضرورت کار حزبی تقدیم می‌کنیم و به یاد دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن یکی از مقالات ایشان را که در فضای امروز بسیار خواندنی است تقدیم می‌نماییم. این مقاله به بحث قلمرو ریا در ایران می‌پردازد.
در بخش گفتگو پای صحبت عزیزانی می‌نشینیم که در سال‌های اخیر در انتشارات حزب و تولید آثار مکتوب سیاسی و اجتماعی فعال بوده‌اند. لذا دو مصاحبه با افشین فرهانچی و زهره رحیمی در مورد کتاب ترتیب داده‌ایم که امیدواریم برای شما جذاب و مفید باشند.
در بخش معرفی و پیشنهاد، متناسب با شرایط کلی دنیا خصوصاً با توجه به جنگ اوکراین نگاهی داریم به فیلم کلاوس که به ستایش صلح می‌پردازد. بجای بخش معرفی کتاب در این شماره به معرفی دو مقاله می‌پردازیم تا به اهمیت مقالات علمی و پژوهشی در کنار کتاب‌ها ارج بنهیم. هر دو مقاله پژوهش هائی هستند با محوریت نمایشگاه کتاب تهران. برای معرفی چهره هفته نیز با توجه به درگذشت استاد پاتولوژی دانشگاه تهران تصمیم گرفتیم تا ایشان را خصوصاً از زاویه فعالیت‌های سیاسی اشان به مخاطبین معرفی نمائیم؛ و نهایتاً در بخش رویدادها به مناسبت پایان یافتن لیگ‌های فوتبال زنان و مردان ایران در خردادماه نگاهی داشته‌ایم به این دو لیگ.
درزمینهٔ اخبار حزبی گزارش‌هایی از جلسات شورای مرکزی، دفتر سیاسی و حضور انتشارات حزب در نمایشگاه کتاب را تقدیم می‌نماییم.
و نهایتاً در قسمت سیاست خودمانی به موضوع جریان‌های سیاسی ایران می‌پردازیم.
در انتها لازم است یادآوری کنیم که نگاهی به تبلیغات نشریه خصوصاً تبلیغات کتاب‌ها داشته باشید.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

*وقتی جامعه جلوتر از سیاست حرکت می‌کند*

مبالغه‌ معکوس؛ وقتی افراط، علیه خودش عمل می‌کند

تداوم انسداد سیاسی، تعمیق شکاف با غرب و سایه ثبات امنیتی (پایش گرجستان 4)

موازنه قدرت در جهان در حال تغییر: تحولات ساختاری و استراتژی ایران در نظم نوظهور

بازتعریف عدالت و هویت در دنیای معاصر: تحلیل ترکیبی وکیسم و لیبرال چپ در تحولات سیاسی و فرهنگی دهه اخیر

«امپریالیسم صلح‌نما: آبادی و آزادی به‌مثابه نقاب در گفتمان پوپولیستی ترامپ»

انقلاب وسطی (بخش سوم)

سیر روشنفکری در ایران

نسلی ربوده‌شده؛ کودکانی که به بردگی نوین فروخته شدند

کودک و شاهنامه

کارگران؛ عامل اصلی توسعه و شکوفایی اقتصادی

دکّانی به نام دانشگاه!

فلرهای نفتی خوزستان، آزمون جدی مسئولیت‌پذیری صنایع و حاکمیت قانون

افزایش تورم آبان 1404؛ خوزستان در جمع بالاتر از میانگین کشور

معرفی کتاب (ایرانیان؛ دوره باستان تا دوره‌ی معاصر)

نقد و بررسی کتاب «قواعد تربیت کودک نوپا»

جهان در هفته‌ای که گذشت

مصاحبه دبیرکل حزب اراده ملت ایران «احمد حکیمی‌پور» با روزنامه ایران

تعویق سومین دوره آموزشی مدرسه حزبی حاما(ترم زمستانه)

دریافت مجوز کتاب پزشکی در مقیاسی گسترده (تاریخ‌های جهانی پزشکی اجتماعی)

سه‌شنبه‌های گفت‌وگو حاما (به‌صورت مجازی) هم برگزار می‌شود.

ایرانِ امروز و هزینه‌های سنگین کشوری که بدون حزب اداره می‌شود

تبلیغات معکوس

ایران و غرب؛ تقابل یا مذاکره

سکوت جهانی و عدالت معلق در غزه

نقش احزاب از نگاه حاکمیت در ایران: تحلیل نظری و تاریخی

قدرتمندان جهان از ایران چه می‌خواهند؟

اساس این بانک رفاقتی بود

خطر حذف ارز ترجیحی و تبعات آن بر اقتصاد کشور

ازدواج کودک، فقر و چرخه آسیب اجتماعی

اهمیت قشر کارگر در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع

انقلاب وسطی (بخش دوم)

بازخوانی ابتذال شر و عدالت ترمیمی در اندیشه هانا آرنت

رهایی از زندان نام‌ها

از بحران تا بهره‌وری؛ چگونگی استفاده از سیلاب در کشور

معرفی کتاب در اندیشه ایران

نقد و بررسی کتاب «قانون و مسئولیت»

همایش «کودک و طبیعت» در هفته ملی کودک برگزار شد

بیانیه درخصوص وضعیت نگران کننده پارک چیتگر

اکالیپتوس؛ ناجی سبز یا تهدید خاموش برای منابع آب زیرزمینی؟

جهان در هفته‌ای که گذشت

حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت ایران شد

آغاز به‌کار گروه تلفیق برنامه‌ریزی بلندمدت حزب اراده ملت ایران

ابقا هیأت اجرایی با حضور دبیرکل جدید

مدرسه حزبی3؛ آغاز دوره زمستان در افق تازه اندیشه و آموزش حزبی

ضرورت حکمرانی حزبی در اینجا و اکنون کشور

طبقات ناراضی در جدال با سرمایه‌داری

گرجستان در تقاطع بحران‌ها؛ انتخابات شهرداری و اعتراضات خیابانی

انقلاب وسطی (وسطا) پیش‌درآمد

از برجام تا بازگشت تحریم‌ها؛ روایت ناتمام دیپلماسی و منطق قدرت