آخرین مطالب

بیانیه کارگروه زنان حزب اراده ملت ایران در آستانه چهلمین سالگرد انقلاب سخن سردبیری

  بزرگنمایی:

چهار دهه از تحول سیاسی اجتماعی ‌57 می‌گذرد. مردم وطن‌دوستی که به پا خاستند، از هر قومی، از هر دینی، از هر نگاهی، از هر مذهبی، از هر ایسمی، از هر منطقه‌ای که برخاسته بودند، بدون شک با آرزوی ایرانی آبادتر، آزادتر، توسعه‌یافته‌تر، رنگارنگ‌تر، مقتدرتر، استوارتر و پرافتخارتر و با رؤیای سرزمینی بدون تبعیض، بدون فساد، بدون ستم و بدون فقر پا به خیابان گذاشتند.
اینکه آن آرزو و آن رؤیا امروز چقدر محقق شده است را، به داوریِ دیدگان منصفِ شاهدانِ امروز و به نگاه ناگزیر و مجرّبِ تاریخ می‌سپاریم.
امّا پیام امروزِ ما زنانِ حزب اراده ملت ایران در این چهلمین سالگرد انقلاب، این است:
آمارها ما را نگران می‌کنند. آمار دختران خیابانی، کودکان کار، طلاق، خشونت خانگی، تبعیض، کودک همسری، زنان سرپرست خانوار، افسردگی، خودکشی، زنان مبتلابه ایدز و هپاتیت و انواع اعتیادها، نارضایتی‌های شدید از روابط زناشویی، ناامنی عاطفی در خانواده‌ها، تعرض‌ها و تجاوزها، فقدان مشارکت، بیکاری زنان، مهاجرت زنان، مزاحمت‌های کلامی و رفتاری، پرهیز ناگزیر از ازدواج، فرزندآوری‌های بدون برنامه‌ریزی در شرایط نامساعد و توأمان امتناع از فرزندآوری در بخش گسترده‌ای از جامعه و آمار هرگونه آسیبی که سلامت زیستی و روانی و اجتماعی و معنوی زنان و جامعه را به مخاطره می‌اندازد. بی‌توجهی به برخی مطالبات و حقوق مسلّم، ما را نگران کرده است. مطالباتی چون سیاست‌های آموزش و توانمندسازی همگانی، سامان اقتصادیِ زنان سرپرست، امنیت شغلی و اقتصادی زنان، فرصت‌های برابر برای رشد و شکوفایی اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، پیشگیری از بهره‌کشی کاری به‌ویژه از زنان کارگر، قوانین محافظت‌کننده از حقوق زنان در هر سن و موقعیتی، آزادی‌های اجتماعی زنان، برخورد با موارد تضییع حقوق مسلّم زنان، برخورد با موارد تعرّض و خشونت‌های خانگی و اجتماعی علیه زنان و مکانیسم‌های پشتیبانی‌کننده از زنانِ آسیب‌دید ه. و آنچه در این میان بیش از هر چیز ناپذیرفتنی و دردآور است این است که مدافعین حقوق زنان در هر کسوت و جایگاهی اعم از مقام رفیع وکالت یا جایگاه ارزشمند یک فعال مدنی، مکرر با محدودیت و اِعمال فشارهای ریزودرشت روبرو می‌شوند. آن‌ها در مسیر مبارزه با آن آسیب‌ها و پیگیری این مطالبات، بازداشت می‌شوند، تهدید می‌شوند، به سکوت وادار می‌شوند و حذف می‌شوند. درحالی‌که این گروه به حقیقت در حال ایفای رسالت انسانی و وظیفه حرفه‌ای خود هستند. همان وُکلا و مدافعینی که از زنانِ کارگر، از زنان کنشگر، از زنان پژوهشگر، از زنان امدادگر و هر زنی که ستمی تحمل کرده باشد، حمایت می‌کنند تا حقوق تضییع‌شده او را اندکی به وی بازگردانند، روزنه‌ای برای ریشه‌کنیِ آسیب‌های مربوط به زنان و تأمین مطالبات آن‌ها محسوب می‌گردند.محدود کردن و تحت‌فشار قرار دادن این وکلا و این مدافعین حقوق زنان، در هیچ مسلک و قانونی پذیرفته نیست، چشم‌انداز را برای اصلاح مبهم می‌کند و رفتاری محکوم است.\ باشد که رویکرد صاحبان قدرت در کشور به سمت جلب مشارکت حداکثری زنان، احترام به تکثر و تنوع زنان، تدوین و اصلاح قوانین در دفاع از حقوق زنان و تضمین حفاظتِ حقوق مسلّم و انسانی در خانه و محل کار و جامعه و ارتقای وضعیت و جایگاه زنان میل کند.

کارگروه زنان حزب اراده ملت ایران
بهمن 1397


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ثبات مدیریت شهری در آستانه تغییرات کلان: تأملی بر تمدید مدت شورا و سرنوشت شهردار

قصّه ی پر غصّه ی ارباب معرفت

آیا احزاب فقط زینت المجالس هستند؟

روایت بنیادین حزب اراده ملت ایران

قلم!!!

به احترام تماشاچی

زندگی‌های بی‌نام

خلاصه مقاله: تنوع ژنتیکی و شبکه ژنتیکی مشترک اقوام ایرانی

سیاست زبانی و قدرت اقوام: زبان، هویت و عدالت در جامعه چندزبانه

آموزش طبیعت

پسماندها را دریابیم

مبارزه بیولوژیکی با پرورش کفشدوزک و استفاده از آن در کشاورزی ایران

اصول سیاست خارجی آمریکا و حرکت خلاف جهت ترامپ

جهان در هفته‌ای که گذشت (92)

کنگره یازدهم حزب در سال جاری برگزار خواهد شد

تعداد کارگروه های حزب اراده ملت ایران به شش رسید

تحلیل های هفتگی سیزده، انتشار عمومی خواهند یافت

رونمائی از دو کتاب تازه حزب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اردیبهشت سال جاری

نگاهی کوتاه و ساده به وضعیت احزاب سیاسی در گرجستان

امتناع حکمرانی حزبی اما و اگر های تحزب در ایران

ابتذال تحزّب!

مطالبات مدنی، در هیاهوی منازعات بین‌المللی

دفاع از حقوق دشمنم، آری یا خیر؟

نقش اصلاح حزب برای ارتقای سطح تحولات جامعه

بررسی سوسیال دموکراسی در احزاب ایران

روز طبیعت 1404

بر چسب بازیافت

کاربست مبلمان شهری در بافت های سنتی شهری و مزایا و معایب آن

کاشان شهری برلبه ی تیغ

ایمن‌سازی جاده‌ها در ایران؛ ضرورت فراموش‌شده زیرساخت‌های مواصلاتی

آخرین بازمانده!!!

ویل دورانت و لذایذ فلسفه

معرفی و نقد کتاب “نوبت شماست! نوسازی اتحادیه‌های معلمان”

یک قدم مانده به اپیدمی فقر!

محدودیت سقف معافیت مالیاتی در سال 1404: بررسی ابعاد حقوقی و اقتصادی

جهان در هفته‌ای که گذشت (91)

بازگشایی دوباره دفتر حزب اراده ملت ایران پس از تعطیلات نوروزی

حضور انتشارات حزب اراده ملت ایران در سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

دو کتاب جدید انتشارات حزب اراده ملت ایران روانه چاپخانه شد.

تحلیل‌های هفتگی حزب اراده ملت ایران منتشر شد

پایداری در برنامه‌ریزی برای سکونت‌گاه‌ها؛ ابزاری برای مدیران شهری

راهنمای جریان سازی جنسیتی

انتخابات، بررسی صورت‌های مالی و تأکید بر شفافیت در دستور کار مجمع سالانه انجمن حسابداران خبره ایران

پنجاه‌مین کتاب انتشارات حزب اراده ملت ایران منتشر شد

جلسه شورای مرکزی حزب اراده ملت ساعت 9 روز جمعه 24 اسفند 1403

انتشار ویژه‌نامه محیط زیست با آثار جمعی از نویسندگان و پژوهشگران

انتشار مجموعه‌ای از کتاب‌های پژوهشی و سیاسی در سال 1403

جهان در هفته‌ای که گذشت (90)

افزایش اختیارات استانداران و تأثیر آن بر مدیریت محلی

سه رکن اساسی در برندسازی شخصی