بشار اسد و عدم تکیه بر سرمایه اجتماعی سیاست داخلی

بشار اسد و عدم تکیه بر  سرمایه اجتماعی

  بزرگنمایی:
ماشاهد هستیم که دولت بشار اسد به راحتی توسط عده ای شبه نظامی سقوط کرد. دلیل این چه می تواند باشد خیلی دور از ذهن نیست. این شبه نظامیان توسط ترکیه تامین مالی و نظامی می شوند درست است.

محمدحسین واحدی 

ماشاهد هستیم که دولت بشار اسد به راحتی توسط عده ای شبه سقوط کرد. دلیل این چه می تواند باشد خیلی دور از ذهن نیست. این شبه نظامیان توسط ترکیه تامین مالی و نظامی می شوند درست است. همچنین به نوبه خود کمک نظامی در غالب ارسال تکنولوژی پهپادهای fpv به آنها کرده است. اما مهم ترین مشکل دولت بشار اسد نبود پشتوانه مردمی و قوی و نبود اعتماد جامعه به او بود. پدر که بشار اسد هم از نظر بدتر بود حافظ اسد که می گفت من یک شیعه علوی هستم. مردم حماه را با جنگنده به خاک و خون کشید حتی خلبانی که حاضر نشد در این عملیات شرکت کند. 43 سال به زندان انداخت که آخرینا توسط گروه تحریر الشام آزاد شد. گروه تحریرالشام که ابتدا النصره نام داشت از همین مردم ناراضی سوریه نیرو می گرفت. 
همین طور از برخی معترضان به وضعیت موجود تشکیل شده بودند. همه در بین النصره و داعش افراد اسلامگرا و ایدئولوژیک بودند و از معترضان فقط نبودند. ریشه همه اینها به بهار عربی و سرکوب مردم بر می گردند. به غیر از این تحریم‌ها سنگین آمریکا به نام تحریم تزاری که دولت اسد را هدف گرفت باعث شد که دست خالی شود و نتواند کند را کند. نظامی ها نیز در جنگ با داعش بیشتر از اینکه بجنگند در حال غارت وسایل و خورده و خوراک مردم خود بودند. ارتش سوریه هم در آن سوراخ های اطلاعاتی و امنیتی وجود داشت. به طوری که عربی و اسرائیل بیشتر فرماندهان آن را خریده اند و عملا ارتشی ها در برابر نیروهای تحریر الشام مقاومت نمی کنند. حتی تسلیحات جنگی و پدافندی را جا می گذاشتند که در نهایت نیروهای تحریر الشام می افتادند.
این نشان می دهد عمق فاجعه تا کجاست جدیدا هم که یک زندان عجیب و جهنمی به نام صیدنایا کشف شده است که 1000 نفر در آن زندانی بودند. این زندان به قدری مخوف بود که یاد سریال اسکیدگیم افتادم، در این زندان کوره های آدم سوزی وجود داشت. حتی برخی جنازه ها را در اسید حل می کنند . چون اگر اینها زندانیان را می بردند بیرون دفن می کردند در گورهای دست جمعی، سازمان های بین المللی متوجه شدند. حتی در این زندان بچه هایی از شکم مادرشان به دنیا آمده که تا الان رنگآفتاب را ندیده بودند. چند نقطه زندان به قدری کوچک است مثل سیاه چال همه حتی بدتر بود. هنوز زندانی ها را نتوانسته اند کنند. الان باید خوشحالی مردم از آمدن گروه تروریستی تحریرالشام و سقوط اسد را بهتر درک کنید.


نظرات شما

admin-magz

مهتاب قصابی

محتوای متن عالی بود ولی از نظر نارش و املا یی نیاز به ویرایش متن دارد

۱۴۰۳/۱۰/۰۴

admin-magz

مهتاب قصابی

محتوای متن عالی بود ولی از نظر نارش و املا یی نیاز به ویرایش متن دارد

۱۴۰۳/۱۰/۰۴

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ایرانِ امروز و هزینه‌های سنگین کشوری که بدون حزب اداره می‌شود

تبلیغات معکوس

ایران و غرب؛ تقابل یا مذاکره

سکوت جهانی و عدالت معلق در غزه

نقش احزاب از نگاه حاکمیت در ایران: تحلیل نظری و تاریخی

قدرتمندان جهان از ایران چه می‌خواهند؟

اساس این بانک رفاقتی بود

خطر حذف ارز ترجیحی و تبعات آن بر اقتصاد کشور

ازدواج کودک، فقر و چرخه آسیب اجتماعی

اهمیت قشر کارگر در توسعه اقتصادی و اجتماعی جوامع

انقلاب وسطی (بخش دوم)

بازخوانی ابتذال شر و عدالت ترمیمی در اندیشه هانا آرنت

رهایی از زندان نام‌ها

از بحران تا بهره‌وری؛ چگونگی استفاده از سیلاب در کشور

معرفی کتاب در اندیشه ایران

نقد و بررسی کتاب «قانون و مسئولیت»

همایش «کودک و طبیعت» در هفته ملی کودک برگزار شد

بیانیه درخصوص وضعیت نگران کننده پارک چیتگر

اکالیپتوس؛ ناجی سبز یا تهدید خاموش برای منابع آب زیرزمینی؟

جهان در هفته‌ای که گذشت

حکیمی‌پور دبیرکل حزب اراده ملت ایران شد

آغاز به‌کار گروه تلفیق برنامه‌ریزی بلندمدت حزب اراده ملت ایران

ابقا هیأت اجرایی با حضور دبیرکل جدید

مدرسه حزبی3؛ آغاز دوره زمستان در افق تازه اندیشه و آموزش حزبی

ضرورت حکمرانی حزبی در اینجا و اکنون کشور

طبقات ناراضی در جدال با سرمایه‌داری

گرجستان در تقاطع بحران‌ها؛ انتخابات شهرداری و اعتراضات خیابانی

انقلاب وسطی (وسطا) پیش‌درآمد

از برجام تا بازگشت تحریم‌ها؛ روایت ناتمام دیپلماسی و منطق قدرت

مکانیسم ماشه: «مرگ تدریجی امید در پازلی از تحریم و بحران»

استراتژی ایران در شرق: موازنه قدرت یا طراحی نظم منطقه‌ای؟

توصیه نامه سیاسی

معرفی کلی مدل اقتصادی سوئد:

جین گودال تولد و دوران کودکی

جاماندگی

ریشه‌ها و ورود گوجه‌فرنگی به ایران

زنان غیرنظامی در غزه: بار سنگین جنگ بر دوش بی‌صدایان

من پاییز سرد می‌خواهم

فشار اقتصادی و بحران خاموش خودکشی

سالاد کاهو

تا می‌توانی بنویس

کتاب نهنگ که بیشتر می‎خواست

جهان در هفته ای که گذشت (99)

ارسال کتاب «پلنوم چهارم حزب اراده ملت ایران» به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

انتصاب مدیر جدید پژوهشسرای ملاصدرا زنجان

برگزاری پلنوم چهارم حزب اراده ملت ایران پیش از کنگره سراسری یازدهم

برگزاری نشست اصلاح‌طلبان نیشابور برای انتخابات شورای شهر

نشست هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان نیشابور با موضوع «برای انتخابات شوراها چه باید کرد؟»

تشکیل نخستین نشست کارگروه تدوین برنامه استراتژیک «حاما»

چپول