رئیسی و انتظارات همه! سخن سردبیری

رئیسی  و انتظارات همه!

  بزرگنمایی:

اراده ملت: تکیه زدن حجت‌الاسلام رئیسی بر ریاست قوه قضائیه را می‌بایستی به فال نیک گرفت. آشکارا و یا پنهان مخالفت‌های قرص و محکم با روحانی ریشه در حمایت‌هایی دارد که به‌نوعی در طیف حامیان رئیسی می‌توان جستجو کرد. اکنون‌که عزم حاکمیت بر این است روحانی فرماندهی جنگ اقتصادی را بر عهده داشته باشد، ضرورت سازمان‌دهی مجدد نیروهای درونی نظام در این کارزار اجتناب‌ناپذیر است. پیش‌تر نیز انتصاب صادق لاریجانی‌ای که پیش‌ازاین در قواره یک فرد سیاسی بیشتر به چشم می‌آمد تا قاضی‌القضات، به ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام به همان اندازه به‌جا و درست می‌نمود. با این وصف روحانی باید کمربند خود را محکم‌تر ببندد چراکه همه‌چیز برای فرماندهی روحانی مهیاست و مخالفان قسم‌خورده روحانی نیز ازاین‌پس خود را می‌بایستی در قامت یاور روحانی ببینند و الا بی‌یار و یاور خواهند ماند.
همچنین به نظر می‌رسد اثرات این انتصاب به اینجا محدود نشود و راه برای تداوم نظام ولایی در چشم‌انداز آتی نیز فراهم‌شده باشد. خصوصاً ازآنجایی‌که بر اساس اخبار شنیده‌شده تغییرات مثبت و جدی‌ای در اردوگاه اصول‌گرایان برای انتخابات ریاست جمهوری درراه است. به‌هرحال گویا حاکمیت بی‌آنکه در بوق و کرنا بکند درصدد است نشان دهد صدای اعتراضات مردمی را شنیده است و قرار نیست به همین سادگی میراث گران‌سنگ انقلاب را که در اثر فداکاری‌ها و ایثارگری فرزندان این مرزوبوم به‌دست‌آمده، در اثر بی‌توجهی و یا سهل‌انگاری نسبت به مطالبات مردم، به دشمنان قسم‌خورده انقلاب وانهد.
در پایان به این نکته اشاره‌کنم که جناب رئیسی! در جلسه معارفه خود به دو نکته مهمی اشاره داشتید که یکی عبارت بود از استقلال دستگاه قضا که انشاا... در دوره شما شاهد آن باشیم و دیگری مبارزه با فساد و قانون‌گریزی بود در باب استقلال دستگاه قضا و نیز مبارزه با فساد نکاتی که به نظر می‌رسد در فرصت مناسبی تفصیلاً بیان خواهد شد اما اجمالاً نظر به اهمیت مبارزه با فساد توجه به دو نکته ضروری است نکته اول این‌که حساب‌های قوه قضاییه را به‌قاعده و روال عادی خود برگردانید و نکته دوم این‌که برای افشا کننده فساد محیطی امن و حتی مشوق ایجاد کنید تا مبارزه با فساد سمت‌وسوی ملی بگیرد نه این‌که قبل از هر چیز با افشا کننده‌ها برخورد بکنید؛ و الا با خط‌ونشان کشیدن‌ها در تجربه 40 ساله انقلاب دریافته‌ایم نکند در بازی دیگری بیافتیم؟! به‌هرحال در این مسیر تنها نیستید و ما نیز همراهتان خواهیم بود و ضمن آرزوی موفقیت باید توجه کنیم که انتظارات بسیاری مردم و انقلاب از شما و دستگاه قضا دارند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

ضرورت حکمرانی حزبی در اینجا و اکنون کشور

طبقات ناراضی در جدال با سرمایه‌داری

گرجستان در تقاطع بحران‌ها؛ انتخابات شهرداری و اعتراضات خیابانی

انقلاب وسطی (وسطا) پیش‌درآمد

از برجام تا بازگشت تحریم‌ها؛ روایت ناتمام دیپلماسی و منطق قدرت

مکانیسم ماشه: «مرگ تدریجی امید در پازلی از تحریم و بحران»

استراتژی ایران در شرق: موازنه قدرت یا طراحی نظم منطقه‌ای؟

توصیه نامه سیاسی

معرفی کلی مدل اقتصادی سوئد:

جین گودال تولد و دوران کودکی

جاماندگی

ریشه‌ها و ورود گوجه‌فرنگی به ایران

زنان غیرنظامی در غزه: بار سنگین جنگ بر دوش بی‌صدایان

من پاییز سرد می‌خواهم

فشار اقتصادی و بحران خاموش خودکشی

سالاد کاهو

تا می‌توانی بنویس

کتاب نهنگ که بیشتر می‎خواست

جهان در هفته ای که گذشت (99)

ارسال کتاب «پلنوم چهارم حزب اراده ملت ایران» به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

انتصاب مدیر جدید پژوهشسرای ملاصدرا زنجان

برگزاری پلنوم چهارم حزب اراده ملت ایران پیش از کنگره سراسری یازدهم

برگزاری نشست اصلاح‌طلبان نیشابور برای انتخابات شورای شهر

نشست هم‌اندیشی اصلاح‌طلبان نیشابور با موضوع «برای انتخابات شوراها چه باید کرد؟»

تشکیل نخستین نشست کارگروه تدوین برنامه استراتژیک «حاما»

چپول

تحلیل راهبردی ISTAR و تأثیر آن بر امنیت ملی ایران

سبقت تورم از افزایش حقوق چگونه قابل مدیریت است؟

ضرورت پرداختن به جامعه‌شناسی زبان

توصیه ضدترور برای نیروهای امنیتی

سازمان‌های مردم‌نهاد و تعهد سازمانی

نواختن سرنا از سر گشاد آن

کهن الگوی زن- قهرمان در افسانه های ایرانی

جهان در هفته ای که گذشت(98)

معرفی کتاب کاربست فلسفه در اخلاق حرفه‌ای چاپ دوم - به ضمیمه سه مقاله در باب دروغ، عقلانی زیستن و فضائل اخلاقی

راهی که به فردا نمی‌رسد

جنگ و سیاست، رکود اقتصادی روسیه در سایه بحران‌های طولانی

سه عنوان تازه از انتشارات حزب اراده ملت ایران

«مدرسه حزبی 2»؛ پاییز آموزش، دیپلماسی و اندیشه در افق سیاست ایران

آغاز «سه‌شنبه‌های گفت‌وگو» به صورت مجازی با حضور دکتر بیژن عبدالکریمی

زن و محیط‌زیست در آیینه‌ آثار بهرام بیضایی

همه چیز رو به زوال است

معرفی کتاب «بچه‌های راه‌آهن»

پیشگام جنبش محیط‌زیستی جهان

بازتعریف عدالت و هویت در دنیای معاصر

تاریخ در آیینه، آزمونِ امروز

حضور هنرمندان جهان در کنسرت خیریه «با هم برای فلسطین»

همه چیز برای آنهاست

دریچه‌ای دیگر، برای نگریستن!

برگزاری پلنوم چهارم حزب پیش از کنگره سراسری یازدهم